Aanhangwagenrijbewijs BE halen

Het aanhangwagenrijbewijs BE (E achter B) heb je nodig om een zwaardere aanhangwagen of trailer te mogen trekken achter een personenauto.

Het aanhangwagenrijbewijs haal je eenvoudig bij rijschool Hoek Bouma in Purmerend. Onze opleiding duurt slechts één dag. In de ochtend starten we met de rijlessen in onze Volkswagen Transporter met aanhanger. We nemen rustig de tijd om je de volledige controle over het voertuig te laten krijgen. Natuurlijk leer je de bijzondere verrichtingen als: inparkeren, aan- en afkoppelen en achteruit rijden. Er aandacht besteed aan de controlehandelingen en de documenten die bij de combinatie BE horen.

Rijopleiding in 1 dag!

Je kunt je rijbewijs BE al in één dag halen. Bij ons in Purmerend volg je de lessen ’s ochtends en ga je ’s middags op voor je examen.

Ook kun je bij ons een ééndaagse doen met intake. Gelijk met uw aanmelding voor de opleiding plannen wij, in overleg, het examen.Vóór de examendag spreken we een proefles af om een indruk te krijgen van jouw mogelijkheden en wordt een begin gemaakt met het oefenen van de bijzondere verrichtingen. Als het resultaat van de intake onvoldoende is, kan er nog een extra les worden ingepland tegen het uurtarief. Op de dag van het examen krijg je vervolgens les met aansluitend het CBR examen.

Rijles Purmerend