Autorijbewijs B

Wil je je autorijbewijs gaan halen? Kom dan je rijlessen volgen bij onze autorijschool in Purmerend. Onze uitstekend gecertificeerde instructeurs staan klaar om jou klaar te stomen voor je rijexamen. Bij rijschool Hoek Bouma ben je aan het juiste adres om je rijbewijs B te halen in je eigen tempo. Dat kan al in 10 dagen, maar mag natuurlijk ook in 10 weken, of zolang als jij nodig hebt.

Het is tegenwoordig niet meer nodig om te wachten met het nemen van rijlessen tot je 18 jaar oud bent. Je kunt al vanaf 16 jaar bij ons achter het stuur plaatsnemen. Als je 17 jaar oud bent mag je daadwerkelijk op voor je examen.

Natuurlijk wil je zeker weten dat je een goede rijschool hebt gekozen. Rijschool Hoek Bouma is een BOVAG gecertificeerde 3 sterren rijopleider. Onze kwaliteit wordt dus goed in de gaten gehouden. Wil je weten wat anderen over ons zeggen? Lees dan de beoordelingen van mensen die bij ons hun autorijbewijs hebben gehaald.

Autorijles vanaf 16,5 jaar oud

Rijschool Hoek Bouma neemt deel aan het 2 to Drive programma. In dit programma mag je vanaf 16,5 jaar oud starten met je rijopleiding voor het autorijbewijs B. Vanaf 17 jaar mag je examen doen. Tot je 18 jaar oud bent rij vervolgens onder begeleiding van een ervaren bestuurder.

Auto theorieopleiding

We adviseren om je de theorie zo vroeg mogelijk te kennen. Wanneer je bij ons in de lesauto stapt, is het verstandig dat je alle verkeersregels kent. Daarom is het verstandig om al voor je praktijklessen te beginnen met de theorie. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie-examen, kun je bij ons de theoriecursus volgen. Tijdens de theoriecursus wordt je optimaal klaargestoomd voor het examen. De cursus wordt om de 14 dagen gegeven op zaterdag. De week daarna is op een avond de examentraining. Daarna doe je examen op een datum en tijd die je zelf hebt gereserveerd bij het CBR. Klik hier om de planning van de theorie opleidingen te bekijken.

Wil je je inschrijven? Dat kan met ons inschrijfformulier.

Auto praktijkopleiding

Stap in bij een van onze instructeurs in de Volkswagen Polo lesauto. Ze komen je thuis ophalen om vervolgens mee te nemen het verkeer in. We begeleiden je zo goed mogelijk om ideaal voorbereid het praktijkexamen in te gaan. Natuurlijk zien wij ook graag dat je in een keer slaagt, dus daar doen we ons best voor. We adviseren je dan ook deel te nemen aan een Tussen Tijdse Toets (TTT), een proefexamen met examinator van het CBR. Hierin kun je al vrijstelling krijgen voor bijzondere verrichtingen. De examinator doet verslag van je rit en wijst je op de punten waar je nog moet verbeteren.

Rijles Purmerend