Groot vrachtautorijbewijs

Wil je je vrachtwagen rijbewijs C halen? Rijschool Hoek Bouma heeft het grootste aanbod chauffeursopleidingen van Noord-Holland. Ben je van plan om binnenkort aan de slag te gaan als chauffeur, nationaal of internationaal? Met een opleiding bij Hoek Bouma ben je goed voorbereid op je toekomstige baan.

Of je wilt gaan voor de bakwagen, trekker met oplegger, vrachtwagen aanhangwagen, of zelfs LZV, bij ons kan het allemaal. Niet voor niets zijn we het grootste verkeersopleidingscentrum van de regio.

Met het nieuwste lesmateriaal kun je bij ons logistiek opleidingscentrum aan de slag op ons eigen afgesloten oefenterrein. Daar bereiden onze gecertificeerde instructeurs je voor op het examen, met als doel je in een keer te laten slagen.

Voor de vrachtauto bieden we reguliere en spoedopleidingen aan. De spoedopleiding voor het vrachtwagen rijbewijs duurt slechts enkele dagen. Na een intake bepalen we de planning en plannen we het examen in.

Theorie vrachtwagen rijbewijs

Ook voor het vrachtwagenrijbewijs moeten een theorie-examens worden afgelegd. Er zijn meerdere vakken. In onze eigen theorie lokalen bereiden we je voor op het theorie-examen.

Praktijk vrachtautorijbewijs

Het praktijkexamen draait om voertuigbeheersing onder verschillende omstandigheden. Je neemt deel aan het verkeer zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Tijdens de praktijkopleiding bereiden we je ideaal voor op het examen.

 

Rijles Purmerend